Despre Noi

Despre Noi


obligatiuni-ipotecare

Cultura noastra

     VICTOR CONSTRUCT IMOBILIARE este o agentie imobiliara cu o experienta de 9 ani de activitate. Echipa VICTOR CONSTRUCT IMOBILIARE isi propunem sa fie cat mai aproape de nevoile pietei imobiliare printr-o abordare deschisa si dedicata clientilor, oferind ajutor si suport in gasirea celei mai potrivite locuinte.

Motoul nostru

     “ Oamenii vor uita ceea ce spui, poate vor uita ceea ce faci, dar nu vor uita niciodata cum ii faci sa se simta”
Prin intermediul afacerii, care se bazeaza pe energie, agilitate, profesionalism si cunostinte, noi tintim in stabililirea unor relatii individuale cu clientii nostri.
Entuziasmul care ne caracterizeaza arata clientilor nostri ca intodeauna ne vom stradui sa facem ce este mai bine pentru ei.

“Know-how local. Rezultate profitabile”

     Noi credem ca, avand cunostintele locale reale cu privire la zonele in care actionam este ceea ce creeaza limita dintre noi si ceilalti jucatori de pe piata imobiliara.
Stim CUM și CÂND sa gasim cumparatorul si chiriasul potrivit pentru o proprietate, care se gaseste in locatia exacta pentru o potrivire perfecta. Acest lucru se datoreaza crezului nostru, si anume : “know-how-ul local face diferenta”, astfel analizand si cunoscand piata – indeaproape, obtinem rezultate superioare pentru clientii nostrii.

Valorile noastre

  1. Modul in care interactionam si actionam. Ne concentram atentia inspre furnizarea unor rezultate exeptionale, dar in acelasi timp incurajam dezvoltarea atat a clientiilor cat si a cumparatorilor si echipei noastre.
  2. Oferim ceea ce trebuie. Integritatea, transparenta, calitatea serviciilor si profesionalismul este ceea ce oferim clientilor nostrii.
  3. Crearea unei echipe valoroase. Angajam oameni deosebit de priceputi, care in accelasi timp reusesc sa munceasca mult dar si sa aiba buna dispozitie si entuziasm.